Hoe kan u www.liveisbeautiful.be steunen?

www.liveisbeautiful.be werkt uitsluitend met giften, met de opbrengst van initiatieven en de inspanningen van duizenden vrijwilligers. Elke euro is voor ons erg belangrijk!

Wil u www.liveisbeautiful.be helpen?

Ja, Fantastisch. Alvast hartelijk dank daarvoor!

* als u 1 euro op de rekening overschrijft, draagt u letterlijk uw steentje bij aan het gemeenschapshuis Rababah.

* met 5 euro zorgt u voor een voedselpakket (thee + 1kg suiker + 1 kg rijst + olie + melk + groenten + fruit) voor een gezin met twee kinderen. Het pakket wordt aangekocht bij handelaars in de omgeving van het huis van het gezin.

* met 10 euro plant u een boom (mango, guava of limoen) in de tuin van het gemeenschapshuis Rababah.

* met 25 euro zorgt u voor een voedselpakket (thee + 1kg suiker + 1 kg rijst + olie + melk + groenten + fruit + 1kg vlees + zeep + 2 x 1 paar kinderschoenen) voor een gezin met twee kinderen. Het pakket wordt aangekocht bij handelaars in de omgeving van het huis van het gezin.

* indien u meer dan 25 euro op de rekening overschrijft, bespreken we graag samen met u waaraan we uw steun willen besteden.

Het Únige rekeningnummer waarop u uw steun kan overschrijven, is
979-6497112-57 (IBAN: BE09979649711257 - BIC: ARSPBE22) (Argenta)

Schrijf bij de mededeling alstublieft uw e-mailadres zodat Kris en Lydie u persoonlijk kunnen bedanken!

Contacteer Kris wanneer u een actie organiseert waarvan u de opbrengst wil schenken aan www.liveisbeautiful.be. We stellen graag fotomateriaal en een informatiebrochure ter beschikking.

Wenst u tijdens uw vakantie in Egypte het gemeenschapshuis Rababah te bezoeken, Lydie en Kris te ontmoeten en/of persoonlijk schoolmateriaal aan de kinderen van El-Tod uit te delen, mag u altijd voor uw reis contact zoeken met kris@liveisbeautiful.be.

Lydie en Kris zullen u graag met open armen verwelkomen!