Welkom op www.liveisbeautiful.be, de hulporganisatie die live in Egypte het leven van de plaatselijke bevolking probeert te verbeteren.

Eerst en vooral bedankt dat u de tijd neemt om onze website te bezoeken. Hiermee toont u uw belangstelling voor wat wij (proberen te) verwezenlijken in Egypte, in het bijzonder in en rond Luxor.

voet senet game senet game  english

Het verhaal van www.liveisbeautiful.be begon in 2003 met één enkele reiskoffer vol schoolspullen in de NECKERMANN Vakantiewinkel in Mortsel. Inmiddels steunen al meer dan 5.000 enthousiastelingen onze actie door elk op hun manier hun steentje bij te dragen aan ons project en daarmee de vele kansarme families een hart onder de riem te steken.

Onze organisatie en de resultaten die we boeken, zijn dan ook enkel en alleen te danken aan u. Het is dankzij uw inzet, uw steun en vooral uw grote hart dat wij vandaag zover staan. We kunnen inmiddels terugkijken op ettelijke onvergetelijke, hartverwarmende en ontroerende momenten: van de brandweerwagen die we aan de stad Luxor schonken, over de Belgische outfits die onze jonge voetballers hier met trots dragen, de voedselpakketten, stapels balpennen en (kleur)potloden die we weggaven, de massa’s babyspulletjes en kinderkleding die onze mama’s deden glunderen tot de twee klaslokalen die we speciaal voor de jongeren van El-Tod oprichtten.

Hebt u nog vragen? Wilt u ook (mee) een actie op poten zetten? Of hebt u een inzameling gepland? Mail ons dan gerust op kris@liveisbeautiful.be!

Chokran (bedankt!) om van www.liveisbeautiful.be iets waardevols, bijzonders en onvergetelijks te maken.

Kris, Lydie en An
Initiatiefnemers